>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2024-03-08 17:20:46
Shqiptarët i kanë ndërtuar me kohë odat e dialogut, por më para se të venë tryezën e dialogut, kanë ngulur në murë gozhdët për të varur armët.
thealtagthealtag
2023-12-07 07:24:18
Nuk e koncepton dot veten të vdekur, ashtu sikurse kur sheh në ëndërr një mardhënie me një grua, nuk e koncepton dot se ajo nuk e ka parë këtë mardhënie në ëndërrat e saj.
thealtagthealtag
2023-10-11 16:01:20
Gjiri i së njëjtës nënë na mëkëmbi, kontinente të ndryshme na ushqejnë, mërirat na degdisën në planete të tjerë.
thealtagthealtag
2023-04-01 07:39:58
Shumica e profesioneve kane në vete humanizmin. Përderisa njerëzit në profesionet e tjera bëjnë vepra të ndryshme humane duke iu ndihmuar njerëzve materialisht e shpirtërisht, përderisa të tjerët ndërtojnë shtëpi, ne mësuesit ndërtojmë njeri, ndërtojmë shoqëri, ndërtojmë njërëzi, ndërtojmë JETË.
thealtagthealtag
2022-11-29 15:51:45
Malet dinë gjithçka, por për fat të keq nuk mund të tregojnë asgjë.
thealtagthealtag
2022-11-07 07:49:26
Merre jetën si të vijë, sepse një gjë është e sigurt, nuk do të vijë kurrë siç e deshiron.
thealtagthealtag
2022-10-26 08:03:13
Është trim ai që lufton i vetëm.
thealtagthealtag
2022-03-10 10:46:45
Mësuesi është si druri, e nxënësi si hija. A mund të jetë hija e drejtë, nëse druri është i shtrëmbur?
thealtagthealtag
2022-02-10 19:49:42
Në një rrugë të gjatë, vetëm i afti ka fat.
thealtagthealtag
2022-01-28 08:26:26
Të rritesh do të thotë që të shikosh se shumë nga ata që njeh, nuk janë vërtetë shokët e tu.
thealtagthealtag
2022-01-18 20:47:29
Ai që pyet bëhet budalla për 5 minuta. Ai që s'pyet mbetet i tillë tërë jeten!
thealtagthealtag
2021-12-30 16:35:42
Në qoftë se sëpata topitet dhe nuk mprehet, duhet të përdoret me më tepër forcë; por Iesuz ka ëpërsinë t'ia dalë gjithnjë mbarë.
thealtagthealtag
2021-10-10 09:47:54
Ai që nuk do atedheun, nuk do as familjen.
thealtagthealtag
2021-10-10 09:40:18
Mejedis i pastër sot, jetë e shëndeteshme nesër.
thealtagthealtag
2021-09-19 07:55:05
Me urtësi nuk nënkuptojmë të durosh padrejtsinë dhe diskriminimin që mund të ushtrohet nga tjetri, por të respektosh maksimalisht kodet e mirësjelljes dhe veprimit në fushat jetësore.
thealtagthealtag
2021-08-06 13:56:45
Një dimër në atdhe është më i mirë se shumë pranvera në dhe të huaj.
thealtagthealtag
2021-02-12 01:22:10
Ne e fituam luftën, ju fitojeni Paqen.
thealtagthealtag
2021-02-12 01:22:10
Ditë e bukur për t’u kujtuar. Ditë e vështirë, sot, për t’u festuar. Ktheni kokën nga errësira nga e cila erdhët për të kuptuar më mirë të tashmen.
thealtagthealtag
2021-02-12 01:22:10
I gjithë kombi ynë kujton me mirënjohje të thellë vizionarët, heronjtë dhe të gjithë ata që sakrifikuan për pavarësinë e Kosovës në të kaluarën, sakrificë së cilës duhet t’u përgjigjemi me përulësi e përgjegjshmëri politike për të ardhmen.
thealtagthealtag
2021-02-12 01:01:29
Nëse duam të mësojmë paqen e vërtetë në këtë botë dhe nëse duam të bëjmë një luftë të vërtetë kundër luftës, do të duhet të fillojmë me fëmijët.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}