>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2024-04-19 16:01:48
Edhe pse e vështirë, por përgjigjet më të mira jan : Ndoshta, dhe nuk e di!
thealtagthealtag
2024-04-05 07:57:40
Të quash një politikan kriminel, është ofendimi më i rëndë që mund t'i bëhët këtij të fundit!
thealtagthealtag
2024-03-29 10:06:49
Kurrë nuk kam pasur ndonjë mendim tjetër në kokën time për për ata që më urrejnë pa shkak, përveç asaj që t'u thosha: "Herët a vonë, do të shihni veten tuaj, në atë pikën ku ju ëndrrojshi që unë do të përfundoj".
thealtagthealtag
2024-03-28 18:49:18
Më parë do pranoja të përulësha nën atë nivelin intelektual që jam, sa të ngritësha mbi atë nivelin që nuk e meritoj të jem!
thealtagthealtag
2024-03-24 19:47:10
Hedh hapin në koordinim me kohën.
thealtagthealtag
2024-02-10 08:50:40
Nuk ka namë më të rëndë për mëkatarët e pa penduar, sa t'u thuhët : Zoti ju shpërbleftë me atë që meritoni!
thealtagthealtag
2024-02-07 07:50:20
Është vështirë të dallohet njeriu i keq nga njeriu i mirë... Që të dy urrehen shumë nga masa.
thealtagthealtag
2024-02-06 19:16:44
Ndërsa të mungon ndërgjegjia, si mendon që posedon njerzinë?
thealtagthealtag
2024-02-04 12:29:31
Armikun me anë të fjalëve, vetëm sa e orienton. Hesht përballë tij! Çorientoje!
thealtagthealtag
2024-02-04 07:45:27
Disa njerëz nuk e kuptojnë se bota është e larmishme, jo gjithçka që u pëlqen atyre, duhet imponuar që të njëjtat t'u pëlqejnë edhe të tjerëve!
thealtagthealtag
2024-01-29 20:45:45
Nga një punë e lehtë, është e kotë të presësh fitime të mëdha!
thealtagthealtag
2024-01-25 15:20:57
Në botë ka vërtetë njerëz, dhe të atillë që kanë vetëm formën e njerëzve!
thealtagthealtag
2024-01-23 09:01:04
Edukata jote në nivelin e duhur, dhe sukseset tua në jetë, jan “gjemba“ që terrorizojnë zemrat e atyre që të urrejnë!
thealtagthealtag
2024-01-19 08:41:44
Injorantët lëri të hanë, të pinë, të rrinë, por kur vijë puna të flasin dhe të vendosin për diçka, t'u thuhët stop, duhët edhe të dini!
thealtagthealtag
2024-01-18 15:31:58
Një prof, a doktor shkence, quhën profesionist, por jo dijetarë. Dijetari posedon njohuri të përgjithshme, ndërsa profa a doktori, posedojnë nga një profesion.
thealtagthealtag
2024-01-12 07:19:25
Nxënësi i mirë nuk pëlqen ta pyesësh çfarë suksesi ke, por pëlqen ta pyesësh sa libra ke lexuar?
thealtagthealtag
2024-01-10 08:07:48
Budallai s'ka brirë, por vret me sellje.
thealtagthealtag
2024-01-04 07:58:23
Kulmin e vetëdijesimit, nuk e arrin njeriu atëherë kur pretendon se di gjithçka, por atëherë kur e kupton se nuk di asgjë!
thealtagthealtag
2024-01-04 07:58:03
Ai që pyet, nuk është i pa dije. I pa dije është ai, që as nuk pyet, as nuk di!
thealtagthealtag
2023-12-20 20:44:52
Nuk ka ofendim më të rëndë, sa kur dikush të thotë një të vërtetë, ndërsa ti e injoron!
{{ page + 1 }}/{{ pages }}