>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-06-24 18:29:13
Sa pak ndjenja që ke ti
Sa dua të jesh ti
Më shumë se kaq
thealtagthealtag
2018-12-28 09:36:45
Më jeto!
Nuk do të jesh ti vetëm
Ti më jeto!
Të jemi bashkë dhe nesër
thealtagthealtag
2017-11-02 17:56:47
Ti mos thuaj, nuk ja dal,
sa kohë t'jesh gjallë...
Sikur veç një orë, po të zgjasë ajo.
Ti pa fund, vazhdo jeto.
thealtagthealtag
2016-07-10 09:58:13
Ëndërroja fort që të ikja larg
Doja shumë që të harroja varfërinë
thealtagthealtag
2016-07-10 09:57:30
Nuk është e lehtë
Që t'ja dalësh vetë
Jeta shumë të jep një ditë
Dhe prapë ti merr
{{ page + 1 }}/{{ pages }}