>
THENIESHQIP
Thënie të reja
thealtagthealtag
2024-04-19 16:01:48
Edhe pse e vështirë, por përgjigjet më të mira jan : Ndoshta, dhe nuk e di!
thealtagthealtag
2024-04-19 08:51:06
Bëje gojën tënde të kullojë mjaltë, se edhe gjarpëri ma helmues e don mjaltën.
thealtagthealtag
2024-04-13 00:03:14
Talenti është sukses që do të arrish.
thealtagthealtag
2024-04-11 09:10:23
Bukuria e një kombi fillon tek arsimi i tij, sikundër edhe shëmtia; gjithçka.
thealtagthealtag
2024-04-05 07:57:40
Të quash një politikan kriminel, është ofendimi më i rëndë që mund t'i bëhët këtij të fundit!
thealtagthealtag
2024-03-29 10:06:49
Kurrë nuk kam pasur ndonjë mendim tjetër në kokën time për për ata që më urrejnë pa shkak, përveç asaj që t'u thosha: "Herët a vonë, do të shihni veten tuaj, në atë pikën ku ju ëndrrojshi që unë do të përfundoj".
thealtagthealtag
2024-03-28 18:49:18
Më parë do pranoja të përulësha nën atë nivelin intelektual që jam, sa të ngritësha mbi atë nivelin që nuk e meritoj të jem!
thealtagthealtag
2024-03-24 19:47:10
Hedh hapin në koordinim me kohën.
thealtagthealtag
2024-03-08 07:03:13
Kur popullin xhelozia e lakmia mbërthejnë, zgjidhja është në edukatë e arsimim.
thealtagthealtag
2024-03-04 19:19:20
Bëje të mirën e hidhe në det. Por mos i vër grepin brënda.
thealtagthealtag
2024-03-04 07:00:52
Kaq të pasur paskemi qenë dikur saqë në këtë botë të re kërkojmë të vjetrën?
thealtagthealtag
2024-03-03 11:11:41
Njerëzit të respektojnë aq sa ti e respekton vetën tënde.
thealtagthealtag
2024-03-02 18:02:23
Kush shkruan, do të lexojë.
thealtagthealtag
2024-03-02 17:32:42
Asaj zemre naive që ngihet dhe me trosha, mbyllja dyer e dritare se më e mirë është mortja.
thealtagthealtag
2024-03-02 17:32:03
Një ditë me ndërgjegjen do lufton, shpirti do të të mallkon, mjerimin që solle kombit kurrë nuk do harrohet, doemos ligji do rrëmben pasuritë...
thealtagthealtag
2024-03-02 17:31:45
Heshtja dhe Ati: Lumturi e pafund! Burimi dhe Caku, me mua gjithkund!
thealtagthealtag
2024-02-27 05:32:17
Ashtu sikurse vaksina nuk të mbron njëqindpërqind nga virusi, ashtu edhe pandjeshmëria nuk të mbron njëqindpërqind nga dhimbja.
thealtagthealtag
2024-02-24 14:53:36
Jam aq seriozisht i angazhuar për përmirësimin tim, saqë nuk kam aspak kohë që të kritikoj të tjerët!
thealtagthealtag
2024-02-24 14:53:19
Me gëzim a fal atë që më ofendon, duke e ditur se mua, Hyji gjithmonë më mbron!
thealtagthealtag
2024-02-24 14:52:50
Zgjohuni o njerëz! Duhet të eliminojmë mëkatet e jo mëkatarët!
{{ page + 1 }}/{{ pages }}