>
THENIESHQIP
Thënie të reja
thealtagthealtag
2024-05-18 20:53:26
Bëj mirë, por nëse s'ke atë mundësi, fillo bëj edhe më mirë, mos bëj keq!
thealtagthealtag
2024-05-17 11:45:35
Krimi përdor tre faktorë kundër viktimave të tij, nën njl njerëzit me fuçi institucionale, nën dy miqt e viktimave, dhe nën tre grupe injorantësh, ai (KRIMI) ruan vetën gjithëherë si një njeri i "pastër"!
thealtagthealtag
2024-05-17 11:44:56
Unë ndoshta nuk e kam aftësinë që t'i përmbahem asaj çfarë unë them, por ti mund ta posedosh ndoshta atë aftësi, andaj, ti bëje atë çfarë unë them, jo atë çfarë unë bëj.
thealtagthealtag
2024-05-17 11:44:02
Mos u bëj "komandant" në shtëpi të huaj, sepse nuk mbetësh as shërbtorë në shtëpin tënde!
thealtagthealtag
2024-05-17 11:43:20
Një mësues i keq, i di shum mirë punët e "hallkut", por kur pyetet për ndonjë ekuacion në tabelë, u thot nxënësve : "Këtë po e lëm për orën tjetër, se do bie zilja".
thealtagthealtag
2024-05-17 11:41:47
Kur shteti udhëhiqet nga maskarenjët dhe gangësterët, shkollat shëndrrohen në burim të dhunës.
thealtagthealtag
2024-05-17 11:39:55
Nxënësit të mirë, edhe po t'ia mbyllësh derën e shkollës, futet nga dritarja dhe mban orën e mësimit. Nxënësi i keq futet nga dera, ndersa ikën nga dritarja për të mos mbajtur orën.
thealtagthealtag
2024-05-15 11:12:23
Edhe nëse të vijnë pas turma të mëdha njerëzish, mos mendo që të gjithë janë miq. Miqtë janë të rrallë, të tjerët mund të jenë thjeshtë, njerëz që kanë nevojë për ju!
thealtagthealtag
2024-05-14 17:05:04
Sa herë një nxënës përseritë klasën, një mësues duhet vënë përpara përgjegjësisë.
thealtagthealtag
2024-05-13 08:52:41
Bëj mir dhe harroje, bëj keq dhe pësoje.
thealtagthealtag
2024-05-12 18:54:54
Në të shumtën e rasteve, jam i detyruar të jem, i njëjtë me atë që debatoj!
thealtagthealtag
2024-05-08 10:21:14
S'ka problem që nuk ka zgjidhje përveç vdekjës, por tre faktorë mund ta pengojnë atë: Njerëzit që nuk dijn, njerëzit që nuk duan dhe ata njerëz që nuk i kan mundësitë!
thealtagthealtag
2024-05-08 09:41:04
Më fal nëse shkëlqimi im shqetëson errësirën tënde. Jam yll, nuk mund të fikem!
thealtagthealtag
2024-05-05 10:09:09
Më pyetën, kush je dhe çfarë mendon për botën? U thash : Lexoni shkrimet e mija!
thealtagthealtag
2024-05-04 11:07:27
Një shtet që nuk siguron mirëqenien për të gjithë qytetarët e tij, "de jure" nuk është shtet, por një paketë e përlyer me mbetje të qelbura ushqimesh, e që futë kokën cili do "Qen" që zgjohet më heret!
thealtagthealtag
2024-04-30 19:06:17
Është menduar gabim, sepse në botë nuk ka njerëz të ligë, ka vetëm njerëz, të tjerët që kanë formë të tillë, u takojn specieve tjera, si djaj dhe hije shkurrësh moçalore!
thealtagthealtag
2024-04-29 19:10:44
Askush nuk mund të shkoj në finale i vetëm!
thealtagthealtag
2024-04-27 19:31:29
Sot, përkulem trimërisë së Kastriotit. Kujtoj sakrificën e familjes së Jasharit, vendosmërinë e M'Sokolit e Boletinit, guximin e durimin historik të popullit.
thealtagthealtag
2024-04-26 12:57:27
Nocioni Fe (besim) përkufizohet me një fjali të thjeshtë, ajo është : Mos bëj keq!
thealtagthealtag
2024-04-25 11:53:51
Kur shkruaj, nuk dua njeri pranë. Po të ishin aty nuk do kisha nevojë të shkruaja.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}