>
THENIESHQIP
Të preferuarit e javës
Thënie të reja
thealtagthealtag
2024-05-22 12:09:16
Tentoj të ri sa më larg nga njeriu i paedukuar, doemos edhe nga pasaniku i sapopjekur...
thealtagthealtag
2024-05-18 20:53:26
Bëj mirë, por nëse s'ke atë mundësi, fillo bëj edhe më mirë, mos bëj keq!
thealtagthealtag
2024-05-17 11:45:35
Krimi përdor tre faktorë kundër viktimave të tij, nën njl njerëzit me fuçi institucionale, nën dy miqt e viktimave, dhe nën tre grupe injorantësh, ai (KRIMI) ruan vetën gjithëherë si një njeri i "pastër"!
thealtagthealtag
2024-05-17 11:44:56
Unë ndoshta nuk e kam aftësinë që t'i përmbahem asaj çfarë unë them, por ti mund ta posedosh ndoshta atë aftësi, andaj, ti bëje atë çfarë unë them, jo atë çfarë unë bëj.
thealtagthealtag
2024-05-17 11:44:02
Mos u bëj "komandant" në shtëpi të huaj, sepse nuk mbetësh as shërbtorë në shtëpin tënde!