>
THENIESHQIP
Thënie Fabula
thealtagthealtag
2021-10-27 08:39:19
Krra-krra! Krranë ta dëgjova. “Sorrëzonja“ pëndëzezë, stonaturë e kanarinës, që kërcen degë më degë.
thealtagthealtag
2021-04-17 13:50:03
Jeta e njeriut per analogji i pergjan gjethes se fikut, ne qershor piqet e forcohet, ne vjesht zvenitet e rrezohet, gjate dimrit rigjenerohet, ne pranver sythi nxjerr koken dhe zgjohet.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}