>
THENIESHQIP
Thënie Për 8 Marsin
thealtagthealtag
2023-03-07 15:12:18
8 Marsi për gratë, pak festë dhe shumë protestë!
thealtagthealtag
2022-09-20 13:11:04
Melodinë e përsosur kushtoj nënës, zonjës së shtëpisë, arkitektes së familjes, krijesës së ndjerë, nën këmbët e saj është vet parajsa.
thealtagthealtag
2022-08-03 19:24:18
Femrat shpirtin e kanë të veshur me gëzim, zemrën me hare e besnikëri, janë kështjellë e pamposhtur, rreze drite që me ndershmëri familjen begatojnë.
thealtagthealtag
2022-07-27 18:01:07
Nëse një grua heq dorë nga çdo gjë për një burrë, ajo grua ka mbaruar si njeri... Është një zero.
thealtagthealtag
2022-04-01 19:20:52
Natyra gruas i dha delikatesen por jo inferioritetin e denesen. Ne nje shoqeri te civilizuar gruaja nuk duhet nenvleresuar as edhe mbivleresuar, ajo duhet te zere vendin e merituar.
thealtagthealtag
2022-01-21 13:34:57
Femrës nuk mund ti ofrosh asgjë me më tepër vlerë se zemra, besnikëria dhe sinqeriteti!
thealtagthealtag
2022-01-19 08:07:57
Një mashkull mund të quhet burrë vetem atëherë kur mëson si të trajtojë një femër!
thealtagthealtag
2022-01-18 20:45:07
Një femër që di të rrijë vetëm nuk është kurrë e vetmuar.
thealtagthealtag
2021-12-11 06:40:48
Nëse e dashuron me të vërtetë një femër, mos e përdor sepse ka një Zot që do ta kthejë dyfish më keq!
thealtagthealtag
2021-11-20 20:18:14
Femrat nuk janë për ti kuptuar, por për ti dashur ekzistojnë!
thealtagthealtag
2021-11-18 19:49:47
Jeta është kështu: Ashtu sikur e sfidon, ashtu keni për ta perjetu. Edhe dashuria është sikur ta udhëheqësh, keni me perfitua prej saj, domethënë edhe femra është sikur lulja, e ujit ka me nxjerr lule, në të kundërt ajo do të vyshket!
thealtagthealtag
2021-10-22 07:17:18
Femra e emancipuar është një fanar që ndriçon kthinat më të errëta të jetës!
thealtagthealtag
2021-08-08 09:10:42
GJeneza jone fillestare eshte brendesia e trupit te nje gruaje, qe eshte NENA JONE!
thealtagthealtag
2021-08-04 11:33:52
Dieta duhet të jetë si ai fustani perfekt që fsheh çdo defekt tonin dhe na bën të dukemi më të bukura.
thealtagthealtag
2021-07-28 06:52:01
Mjaft vrave mua të vrarën. Ma lëndon më shumë të "çarën". Jo, nga grusht' i zemërimit, por nga "thika" e zhgënjimit!
thealtagthealtag
2021-07-27 20:44:15
Fat, o fat që linda grua. Më shum’ për ty, se për mua… Fat i madh, mal me shamatë, se, prej saj rreshkemi bashkë!
thealtagthealtag
2021-07-07 19:04:09
Në rrugëtime te largëta, të mungon shikimi i gruas.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:56:01
Femra eshte sinonimi i jetes njerezore, eshte poezia e natyres e pa prezencen e saj bota do te ishte ndryshe. Si? Kete pyetje mund ta shtjellonte vetem Darvini.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:48:24
Gruaja eshte si puna e mushkes xanxare. Kur i ngul kembet ne vije, po s'i zbrite ta ferkosh, te le ne rruge, s'te çon ne shpi.
thealtagthealtag
2021-05-01 16:40:35
Kur më shikon mua, Ngel me gojë hapur! Kur mungoj veç një ditë, Nuk ka çfarë të shikojë!
{{ page + 1 }}/{{ pages }}