>
THENIESHQIP
Thënie Për Atdheun
thealtagthealtag
2024-02-20 06:24:01
Nënëloket shqiptare janë mitra e kombit ku u ngjiz e brumos breznia e identiteti.
thealtagthealtag
2024-01-13 18:06:19
Atdheu nuk ka mundur të frymon pa luftëtarë, ndaj gjaku i derdhur obligon brezat, hapën portën shpresës së ëndrruar, ata na veshën me dashuri e obligim për jetimët e dëshmorët...
thealtagthealtag
2023-12-28 20:00:05
Në hijen e historisë së dhimbshme, udhëtuam të robëruar e persekutuar, hirësia e saj drita e rilindur, ndriçoi kombin e lashtë Arbërian.
thealtagthealtag
2023-11-22 06:05:35
Duhet të jetosh jashtë atdheut, që ta kuptosh vlerën e saj.
thealtagthealtag
2023-08-31 08:24:31
Gurin e vendlindjes nuk e ndava kurrë. Diku në sallon e mbaj, nën flamur. Të dy më thonë: ''Ti je dhe ke. Ti je shqiptare dhe ke një atdhe''.
thealtagthealtag
2023-01-08 17:59:37
Vetëm dashuria dhe respekti yt që ke për atdheun (nëse vërtetë ke), nuk ka vlerë sa duhet, nëse nuk krijon kushtet, që atdheu yt të dashurohet dhe respektohet edhe nga të huajt.
thealtagthealtag
2022-12-10 11:43:33
Një popull që historinë e tij kombëtare e shkruan me laps të thjeshtë, ai popull do të mbetet pa të kaluarën e tij historike!
thealtagthealtag
2022-10-05 20:45:28
Atdheu rron e do rrojë për sa kohë rron populli.
thealtagthealtag
2022-09-19 17:04:14
Kombin nuk e lartësojnë politikanët as milionerët, por Arti, Shkenctarët e Shkrimtarët.
thealtagthealtag
2022-06-30 06:53:57
Atdhetarët kur lëshojn lot, në dorë flamurin se mbajnë dot. Ulen në gjunjë puthin tokën, për Atdhe japin kokën.
thealtagthealtag
2022-05-29 15:02:55
Atdheu përparon ashtu siç duhet, atëherë kur e duam vërtetë, aq sa shtiremi që e duam!
thealtagthealtag
2022-05-28 20:22:33
Shqipe, je ajër që më jetëson, frymë që gjallë më mbanë, je besë, plis, dritë e flamur frymëzim për vargje atdhetare.
thealtagthealtag
2022-05-20 07:17:58
Atdheu nga politikanet emer aq shume i perfolur, nga qeveritaret edhe me shume i anashkaluar, por nga populli jashtezakonisht i dashur.
thealtagthealtag
2022-05-18 07:19:08
Do doja te edukohem te dua atdheun tim!
thealtagthealtag
2022-05-11 17:47:00
…ndaj atdheut dashuria me fanfare nuk trumbetohet ajo pushton shpirtin zapton, ndjenjat dridhë, tërë qenien pasuron…
thealtagthealtag
2022-03-26 17:09:26
Përmbi sfondin e kuq u ul shqiponja dhe flamuri valëvitet mbi ne. Kuq e zi i veshim ditët tona, himne ngrejmë përmbi Atdhe.
thealtagthealtag
2022-03-25 23:13:14
Ndaj atdheut dashuria me fanfare nuk trumbetohet. Ajo pushton shpirtin zapton, ndjenjat dridhë, tërë qenien pasuron...
thealtagthealtag
2022-03-19 09:05:44
Jo Shoq, JO, Atdhedashuria nuk është në Fe, Fis o Emër. Ajo është në ZEMËR!
thealtagthealtag
2022-02-06 09:20:55
Atdheu e shtëpia, si nëna dhe bija.
thealtagthealtag
2022-02-06 09:19:40
Atdheu është flori, si qumshti i nënës që pi.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}