>
THENIESHQIP
Thënie Për Dimrin
thealtagthealtag
2023-10-28 18:57:09
E dua dimrin edhe pse ben ftohte, se me ty behem nje dhe menjehere gjej ngrohte!
thealtagthealtag
2022-01-22 14:06:04
Një dimër është i acartë, kur të akulltat zemra e rrethojnë.
thealtagthealtag
2022-01-18 20:53:02
Përqafimet nuk kanë stinë. Kur përqafon dikë bëje gjithmonë sikur të ishte dita më e ftohtë e dhjetorit!
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Dimër. Porsi një farë, shpirti im, ka nevojë për punën e fshehur të kësaj stine.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}