>
THENIESHQIP
Thënie Shprese
thealtagthealtag
2023-02-21 17:30:35
Nëse dëshiron të fitosh diçka në jetë, merr me vete besimin dhe kurrë nuk do të jesh i pashpresë.
thealtagthealtag
2023-01-23 07:04:01
Puno fort, duro shume. Beso pak, por shpresat mos i humb.
thealtagthealtag
2022-02-22 22:59:52
Zoti e do atë që beson në shpresë!
thealtagthealtag
2022-01-31 21:41:09
Çdo ditë ka një fillim të ri, një bekim të ri dhe një shpresë të re!
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shpresa, sado gënjeshtare të jetë, na çon të paktën deri fund të jetës nëpër një rrugë të këndshme.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shpresa është një mall fare i lirë për të gjithë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shpresa është ëndërr e të zgjuarve
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Më të ëmblat kënaqësi janë ato që nuk shterojnë shpresën.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Veprimi i përket të tashmes; shpresa, të ardhmes; kujtesa, të shkuarës.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shpresa, për sa e gënjeshtërt është, të paktën shërben për të na çuar drejt vdekjes për një rrugë të pëlqyeshme.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Populli udhëhiqet duke i treguar një të ardhme: një udhëheqës është një tregtar shpresash.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ndoshta njeriu nuk është i denjë as të shpresojë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ku mbyllet një derë, hapet një tjetër.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ju që e kaloni këtë derë, shvishuni prej çdo shprese.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
E përjetshme ringjallet gjithmonë shpresa, si një kërpurdhë helmuese.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
E djeshmja është thjesht një ëndërr dhe e nesërmja një vegim, por çdo ditë e jetuar mirë e bën të djeshmen një ëndërr lumturie dhe çdo të nesërme një vegim shprese.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Duke mos e ditur se kur do të vijë agimi, i mbaj të çelura të gjitha dyert.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Droga është shpresa e atyre që shpresë nuk kanë.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}