>
THENIESHQIP
Thënie Për Gëzim
thealtagthealtag
2024-01-22 08:52:18
Gëzim i plotë, si në Qiell ashtu në tokë.
thealtagthealtag
2023-03-25 09:54:21
Vuajta, fundi i një humnere. Gëzimi, çelja e një dere!
thealtagthealtag
2022-12-11 08:49:56
Nganjehere jemi vete ne, qe behemi pengese e lumturise. Me “pranga“ te hekurta, i bejme qendrese dashurise.
thealtagthealtag
2022-10-26 15:11:01
Përse lumturia është kaq e çmuar? Sepse është po kaq e rallë.
thealtagthealtag
2022-08-18 19:05:32
Mrekullite e jetes jam duke shijuar, ajer, diell, uje gjithandej ndjej dhuntin e te madhit Zot, begatite frymoj me tere mushkerit, asgjë, askush nuk mund të më ndal të jem i lumtur.
thealtagthealtag
2022-07-16 19:36:57
Nëpër breza jemi mësuar, kënga vallja na ka shijuar.
thealtagthealtag
2022-03-08 18:59:54
Kushtojini rëndësi më të madhe lumturisë, sesa grumbullimit të zotërimeve materiale!
thealtagthealtag
2022-03-05 12:03:16
Njerëzit që bëjnë mirë sot, sigurojnë lumturinë e tyre për të nesërmen!
thealtagthealtag
2022-03-05 09:28:09
Mos jeto kurrë pa qeshur, sepse ka njerëz që jetojnë nga qeshja jote.
thealtagthealtag
2022-02-22 21:36:15
Një ditë e shpenzuar mirë, sjell gjumë të lumtur!
thealtagthealtag
2022-02-12 11:28:25
Lumturia është të mbash dikë në krahë dhe të mendosh se je duke mbajtur botën!
thealtagthealtag
2022-01-18 20:57:20
Një ditë ju do të merrni lumturinë për të cilën jeni lutur!
thealtagthealtag
2022-01-18 20:53:37
Të shoh nënën time të lumtur është një nga kënaqësitë më të mëdha në jetë!
thealtagthealtag
2021-12-11 06:46:17
Lumturia nuk varet nga të tjerët. Ajo gjendet tek ti!
thealtagthealtag
2021-11-23 08:22:38
Njerëzit po nuk vuajtën, nuk kanë jetuar asgjë... nuk kanë kuptuar senset e jetës. Gëzimet janë të thjeshta... mund të zgjasin shumë pak. Të dalësh nga vuajtja është një lumturi e vërtetë!
thealtagthealtag
2021-11-17 20:59:59
Dashuria u bën mirë njerëzve. I shëron, i jep jetë dhe i lumturon pa fund!
thealtagthealtag
2021-11-13 09:09:46
Pse gjithmonë qesh? Se me të qarë s'kam fituar asgjë!
thealtagthealtag
2021-10-23 20:02:52
Dëgjoje familjen dhe ndjeki rregullat e tyre, atëherë jeta jote do të jetë e lumtur!
thealtagthealtag
2021-10-22 19:04:31
Lumturia e së ardhmes varet nga sjellja e të sotmes!
thealtagthealtag
2021-10-22 18:46:34
Mund të mbetesh i shqetësuar përherë, nëse pret që lumturinë e vërtetë të sjellin të tjerët, atë gjëje në vetën tënde.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}