>
THENIESHQIP
Thënie Për Gjyshërit
thealtagthealtag
2022-01-27 05:10:20
Arsyeja pse gjyshërit dhe nipërit shkojnë kaq mirë është se ata kanë një armik të përbashkët.
thealtagthealtag
2021-09-19 15:54:11
Sa herë vdes një plak, mbyllet një shkollë.
thealtagthealtag
2021-06-05 08:57:10
Pleqtë tanë të urtë, nga përvoja në jetë, e kanë lënë fjalën, kush vetë, nuk tretë.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}