>
THENIESHQIP
Thënie Për Jetën
thealtagthealtag
2024-02-12 20:48:29
Përtej... është një vend që e arrijnë pak persona!
thealtagthealtag
2024-01-31 20:15:17
Jeta ësht si loja me karike. Përherë dikush do mbetet pa u ulur.
thealtagthealtag
2023-12-15 11:48:28
Bota vazhdon, njerëzit vdesin.
thealtagthealtag
2023-11-27 07:55:20
Jeta nganjëherë dramë është, komedi apo tragjedi, që e lexuar mes rreshtash gjithmonë është poezi.
thealtagthealtag
2023-11-25 08:15:24
Do të shtegtojmë me gëzim nga Jeta për jetën e përsëri nga jeta në Jetën përgjithmonë.
thealtagthealtag
2023-11-22 06:07:06
Zoti na ka dhuruar jetën. Varet nga ne se si e jetojmë.
thealtagthealtag
2023-11-22 06:06:04
Gjëja më e mirë në jetë është gjëja më e thjeshtë.
thealtagthealtag
2023-11-21 06:22:04
Jetoj me atë që më ka këshilluar babai, me atë që ma ka fal zoti, dhe me atë që më ka mësuar jeta.
thealtagthealtag
2023-10-21 17:46:02
Më mirë veten të bindim, sesa të na kapë dëshpërimi. Pas vdekjes, prapë do rilindim, si dielli, pas çdo perëndimi.
thealtagthealtag
2023-10-17 11:48:04
Semafor i jetës ndrin si yll, herë me dritë jeshile, herë me të kuqe. Drejt lumturisë, udhët i hap e i mbyll si këmbët një dashnore me huqe!
thealtagthealtag
2023-09-30 08:28:00
Ashtu sikurse busulla në Polin e Jugut tregon Veriun në të gjitha drejtimet, ashtu edhe busulla e Jetës tregon gjithandej Vdekjen.
thealtagthealtag
2023-09-05 19:59:54
Huqe dhe vese ke ti jetë. Dhembje hap dhe na godet. Por papritur, gjen ilaç. Na qetëson dhe na buzëqesh.
thealtagthealtag
2023-06-11 09:12:30
Fjala liri, nuk e ka kuptimin, jetoj siç dua, por jetoj siç duhët!
thealtagthealtag
2023-03-21 08:34:47
Koha është e vetmja gjë që nuk mund të merret mbrapsht, ndaj harxhojeni atë me njerëzit e duhur.
thealtagthealtag
2023-03-18 20:27:35
Kur t'i thuash jetës të dua! Vëgimi kurrë s'u shua!
thealtagthealtag
2023-03-17 19:31:35
Po të mos ishte Dielli, në tokë nuk do kishte jetë. Dielli është zot i vërtëtë.
thealtagthealtag
2023-02-16 17:42:19
Gjithcka rrjedh si lum, ndjenjat, pasionet, iluzionet, vete jeta...
thealtagthealtag
2023-02-16 13:40:58
Kur jeta behet tunel i gjate e i erret, jemi shpirt qe vazhdimisht kerkon drite dhe rrugedalje.
thealtagthealtag
2023-01-25 17:19:24
Njeriu nuk e di kur lind. Njeriu nuk e di kur do vdesi!
thealtagthealtag
2022-12-12 15:17:25
Jeta te sjell t'mira e t'hidhura pafund. Here do t'jesh kampion e here do t'jesh i mundur.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}