>
THENIESHQIP
Thënie Për Natyrën
thealtagthealtag
2024-01-09 07:29:07
Sa i bukur ky kontrast që kalon nga nata në ditë e nga dita në natë për nji çast!
thealtagthealtag
2023-11-25 20:03:56
Udhetimi qe enderroj, eshte ai pa bagazh, e lire dhe mendje hapur, te perqafoj çdo peisazh...
thealtagthealtag
2022-07-18 21:08:35
Globi sot eshte nen trysni, po gerhet, po gulcon, per shkak, per pasoje natyra ha nuk krijon.
thealtagthealtag
2022-06-19 19:13:48
Natyra eshte nje galeri ku njerezit germojne cdo dite per te gjetur minieren e arit.
thealtagthealtag
2022-05-21 18:17:04
Derisa natyra ushqen e harmonizon jetën, kasapi i mushkërive e shkaterron atë.
thealtagthealtag
2022-03-26 17:47:19
Njerëzit duhët që të gjithë sa më parë të kuptojnë, se sa herë dëmtojnë sa do pak natyrën, shkurtojnë jetëgjatësinë e tyre!
thealtagthealtag
2022-02-22 21:34:11
Kaloni kohë në natyrë. Natyra ka një ndikim të fortë te shqisat tuaja, të cilat në këmbim do t’ju bëjnë të ndiheni të përtërirë, të freskët dhe paqësorë!
thealtagthealtag
2021-09-20 16:57:20
Asgjë nuk kursen natyra në proceset e saja, gurin e grryen koha, fjalën harresa, hekurin ndryshku, ndër tjera njeriun mëkati dhe injoranca.
thealtagthealtag
2021-07-28 09:44:17
Çezmave, të gjitha shtatë... Pikë-zë uji s'ma dhe... Rrotullim syrin nga qielli. Pres..., qënka mbarsur një re!
thealtagthealtag
2021-06-05 08:50:26
Po është e vërtetë si buka e grytë, mali i ka veshët fusha i ka sytë.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:54:18
Natyra ecen neper te tri kohet me te njejten shpejtesi.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:53:18
Njeriu eshte varremihesi i natyres.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:52:46
Natyra te jep mencurine, po jo diturine.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:51:10
Natyra vertet eshte bujare, por kerkon reciprocitet.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:49:31
Po e pe natyren me nje sy, ajo te shikon me te dy.
thealtagthealtag
2021-05-06 14:43:07
Natyra ti hedhe shkallet qe te ngjitesh, te shikosh universin. A je i sigurt qe do zbresesh ne toke?
thealtagthealtag
2021-04-29 18:11:17
Vetem natyra s'pendohet per gjithcka qe ka bere, askujt s'i jep llogari sikur te permbyset gjithcka qe ka ndertuar e tere.
thealtagthealtag
2021-03-30 14:46:38
Natyra po u zemerua ta le faturen te dera e shtepise.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të diturin e pasuron natyra.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Secila lule është një shpirt që çel në natyrë.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}