>
THENIESHQIP
Thënie Për Poezinë
thealtagthealtag
2024-01-31 15:28:40
Në verë mbretëron ndershmëria e merituar, kujdeset shishja e qelqtë, rrjedhshmëria posi pikat e mjaltit, sjellin aromë pikante për njohësit e vargut shpirtëror.
thealtagthealtag
2024-01-07 09:31:34
Shkon kot vargu poetik, me injorantin fanatik.
thealtagthealtag
2023-09-06 20:02:02
Ashtu mbin dhe poezia, pa pyetur si dashuria. Shpirtit tërmet, vullkan, flak' e zjarr, poeti vargun litar.
thealtagthealtag
2023-07-22 08:57:26
Çasti të jep poezinë. Poezia pafundësinë!
thealtagthealtag
2023-05-19 08:13:57
POEZIA, ritëm e shkelma nëpër gjak, ashtu si foshnja në bark.
thealtagthealtag
2023-05-13 12:58:01
Poezia eshte terapia me e mire per budallenjte.
thealtagthealtag
2023-04-03 12:34:38
Për vlerësimin e poezisë, besoj më shumë filtrin e një poeti, sesa të një kritiku letrar.
thealtagthealtag
2023-01-26 17:21:50
Poezia është afrodiziak, uvertura në baladën më të mrekullueshme të simfonisë.
thealtagthealtag
2022-12-14 19:16:51
Shtigjet e shkronjave prozaike e çojnë lexuesin në botën e romaneve ShqipNjë.
thealtagthealtag
2022-07-12 07:57:43
Glorifikimi i vleres se vertete te prozes /poezise shpie ne dyshim e mosbesim te penes...
thealtagthealtag
2022-07-05 07:25:39
Jane te qendisur me bukuri shpirterore, vargjet e poeteve sherojne plaget e dashurine, zbukurojne jeten e fanatikeve letrar, margaritaret e vargjeve ne asgje nuk kane kohe te humbasin.
thealtagthealtag
2022-05-28 20:25:59
Unë që kërkoj drejtësi shkruaj thënie e poezi unë që ëndrrat i përjetësoj mbjelli farën e lirisë unë dashuri të flaktë përsëri kërkoj...
thealtagthealtag
2022-05-25 16:53:48
Poezia vesh njeriun si personalitet te cmuar, politika zhvesh njeriun nga virtytet bujare.
thealtagthealtag
2022-05-13 20:55:28
Poezia..., një lloj rakie, dalë nga shpirti!
thealtagthealtag
2022-04-30 09:35:21
Metafora vërtet është shpirti i poezisë, por edhe ajo e ka kufirin e vet!
thealtagthealtag
2022-04-14 08:28:39
Poezia galaktikë, ku me finesë e “lakuriqësi“ shtrihen të gjitha ndijimet, perjetimet, dhe gjendjet e qënies humane, qysh nga zanafilla.
thealtagthealtag
2022-04-02 14:14:45
Poezia zhvesh heshtjen e zullumqarit.
thealtagthealtag
2022-04-02 14:12:30
Letërsia është ushqim për elitën e kombit, për injorantët helm i merituar.
thealtagthealtag
2022-04-02 14:11:52
Poezia për poetin është afrodiziak, për smirëziun cianid.
thealtagthealtag
2022-03-25 23:07:34
Për poezitë e shkruara mund të me urreni, por, ndërgjegjen nuk mund të shëroni!
{{ page + 1 }}/{{ pages }}