>
THENIESHQIP
Thënie Për Shkollën
thealtagthealtag
2024-05-17 11:43:20
Një mësues i keq, i di shum mirë punët e "hallkut", por kur pyetet për ndonjë ekuacion në tabelë, u thot nxënësve : "Këtë po e lëm për orën tjetër, se do bie zilja".
thealtagthealtag
2024-05-17 11:41:47
Kur shteti udhëhiqet nga maskarenjët dhe gangësterët, shkollat shëndrrohen në burim të dhunës.
thealtagthealtag
2024-05-17 11:39:55
Nxënësit të mirë, edhe po t'ia mbyllësh derën e shkollës, futet nga dritarja dhe mban orën e mësimit. Nxënësi i keq futet nga dera, ndersa ikën nga dritarja për të mos mbajtur orën.
thealtagthealtag
2022-09-21 17:17:12
Arsimi i varfer popullin gjynjezon. Arsimi i pasur ardhmerine begaton.
thealtagthealtag
2022-09-06 12:55:15
Shkollat kultivojn dije, por nëse nuk punohet sa duhet në to, të njëjtat vrasin dijen!
thealtagthealtag
2022-04-21 18:47:13
Në mësim vlen vetëm ajo që ke kuptuar, jo sasia që ke lexuar!
thealtagthealtag
2022-02-16 23:31:57
Sot modeli i shkollimit është më në modë se arsimimi, ndaj kemi shumë modele e pak stilista.
thealtagthealtag
2022-02-06 09:14:37
Ai që librin s'e hap fare, është si dhoma pa dritare.
thealtagthealtag
2022-02-06 09:13:14
Ai që dijet i ka me lopatë, plaket me mjekërr të gjatë!
thealtagthealtag
2022-02-01 12:35:32
Në fund të lendës mësimore, mësuesi duhet t'i përkujtojë nxënësit, se këto që po mësohen sot, duhen zbatuar në jetë. Ndryshe, ai mësues s'ka bërë asgjë dhe ai nxënës s'ka nxënë asgjë!
thealtagthealtag
2022-01-20 11:49:24
Dija është e pa kufishme, sa do çoftë që ke nxanë nga ajo, në çdo hap që bën, mund të ndeshesh me gjëra që nuk i di!
thealtagthealtag
2022-01-16 12:43:58
Epidemia që shkatrron botën e gjallë dhe jo të gjallë quhet injorancë, “vaksina“ e vetme që parandalon këtë quhet arsimim - VAKSINOHUNI!
thealtagthealtag
2021-12-15 10:58:46
Shkolla të edukon mendjen, ndërsa feja edhe zemrën.
thealtagthealtag
2021-10-23 17:02:18
Një rini e arsimuar sot, një pleqëri e lumtur nesër.
thealtagthealtag
2021-10-22 19:08:19
Shumë pak dyshohet se një individ i arsimuar në nivelin e duhur mund të gabojë qellimisht, por ai mund të besojë gabimisht.
thealtagthealtag
2021-10-22 07:04:05
Libri të mundëson, që çdo skaj të botës të kesh pranë.
thealtagthealtag
2021-10-19 15:32:22
Mëso, mëso, shumë mëso, që të kuptosh se je mes një oqeani gjërash që nuk i di!
thealtagthealtag
2021-10-16 17:20:44
Libri të zhvillon mendjen; Të mëson të flasësh paster dhe bukur; Të bën më të kulturuar; Gjithashtu të mëson të jetosh ashtu siç duhet!
thealtagthealtag
2021-10-16 17:20:21
Të lexosh libra është shumë më mirë sesa të rrijmë në rrjete sociale!
thealtagthealtag
2021-10-11 13:05:39
Për mësuesin e mirë, nuk ekziston nxënës i keq.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}