>
THENIESHQIP
Thënie Për Shokët
thealtagthealtag
2023-03-25 09:50:56
Të përqeshësh shokun, je budalla, se nesër me ty do bëj Ha ha ha!
thealtagthealtag
2023-03-25 09:49:22
Të ligun luftoje si trim, shokun ruaje. Prej tij s'ke shqetësim!
thealtagthealtag
2023-03-25 09:47:28
-Të falenderoj o mik, të vlersoj si ciflik. Se këto janë fjalë të urta, me lehtësi ngjis shkallët e ngurta!
thealtagthealtag
2023-03-10 14:36:01
Pasuria të “mbulon“ me miq të rrejshëm, varfëria t'i vë në sipërfaqe miqtë e vërtetë!
thealtagthealtag
2022-11-05 16:54:30
Miqësia është si gatimi, kur ngatërron masën e përbërësve, ajo prishet.
thealtagthealtag
2022-03-01 07:07:53
Miq janë ata që kur bie breshër, të bëjnë vënd nën xhaketën e tyre.
thealtagthealtag
2022-02-25 21:09:24
Çfarë të mbjellësh, do të korrësh dhe për të pasur miq të mirë, duhet në fillim të jeni dhe vetë i tillë!
thealtagthealtag
2022-02-25 20:57:10
Mos i vini re dobësitë e miqve tuaj. Nëse shikoni për të meta, me siguri keni për t’i gjetur!
thealtagthealtag
2022-02-19 17:35:42
Nëse futesh në jetën e dikujt, mësojeni si të qesh jo si të qaj!
thealtagthealtag
2022-02-16 17:42:42
Shokët e mirë dallohen në errësirë.
thealtagthealtag
2022-02-11 17:51:55
Kur miku me mendime të mira nuk te vjen, edhe pritjen edhe fjalët, nuk ti pelqen.
thealtagthealtag
2022-02-02 20:07:31
Respekt dhe përulësi për miqtë e vërtetë, vëmendje e kujdes për ata që kanë aftësinë të shtirën si të tillë!
thealtagthealtag
2022-01-27 05:10:57
Zoti na jep të afërmit; për fat miqtë mund t’i zgjedhim vetë.
thealtagthealtag
2022-01-27 05:08:18
Një mik besnik vlen dhjetë mijë të afërm.
thealtagthealtag
2022-01-27 05:06:37
Kush ka shokë ka dikë, kush ka të afërm nuk ka askënd.
thealtagthealtag
2022-01-18 21:05:06
Mos i lëndo asnjëherë njerëzit që të duan shumë, sepse ata nuk do të hakmerren, por do të largohen përgjithmonë!
thealtagthealtag
2022-01-18 21:00:19
Si të besoj më, kur njerezit më të besueshëm më kanë prerë në besë!
thealtagthealtag
2022-01-18 20:55:59
Miq të vërtetë janë ata që të mbrojnë kur nuk je prezent!
thealtagthealtag
2021-12-11 06:37:07
Mos ju lut askujt të qëndrojë afër teje. Jepi kohë!
thealtagthealtag
2021-12-09 14:46:19
Mik i vërtetë është ai i cili u duartroket të arriturave tua, por njëkohësisht edhe haptas të këshillon për të metat.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}