>
THENIESHQIP
Thënie Për Shqipërinë
thealtagthealtag
2023-11-22 06:09:52
Në Shqipëri, shqipëtarët kanë vdekur dhe asnjë s’po lind.
thealtagthealtag
2022-07-07 08:16:59
Gjuha jonë embël tingllon, si komb jemi shtat miljon. Jemi treshe e pa ndarë, Shqipëri Flamur Shqipëtar.
thealtagthealtag
2022-07-02 08:42:33
Flet i madhi dhe vogli, për traditat e këtij kombi. Bashkëjetesa fejë me fejë, Shqipëtart i ngre në re.
thealtagthealtag
2022-07-02 08:41:55
Kemi kroje dhe ujëvara, kemi vende të pa para. Vet riljevi i Shqipërisë, është një perlë e bukuris.
thealtagthealtag
2022-06-07 08:19:40
E drejta dhe mirëkuptimi, jan ilaçe anti krimi. Kush ndihet Shqipëtar, këtë cilësi e ka primar.
thealtagthealtag
2022-05-23 08:12:17
“Shqiptari“ kanë pagëzuar tokën e bekuar, besë, plisë, xhamadan, shqiptar i thonë, një festë kanë, me flamurin kuqezi festojnë, portën e mbyllur të ndasisë kanë hapur, më në fund Lirë Frymojnë.
thealtagthealtag
2022-03-28 18:12:18
Gezohu Shqiptar, posedon Alpet, Jonim e Adriatikun, Trepcen, Pasuri Mahnitese TI Mbreteron.
thealtagthealtag
2022-02-13 18:43:14
Emri shqiptar është emri yt, më i shtrenjtë se dy sytë.
thealtagthealtag
2022-01-24 10:52:01
Ah, moj Shqipja ime e madhe... dikur Europa plakë të përzë me gurë… Qysh në zanafillë ajo e uruar Kockë të ka në grykë, se je gjë e çmuar.
thealtagthealtag
2021-10-03 14:04:20
Jemi një popull që edhe era më e lehtë na lakon, “lidhëmi“ me një “tramak“ të gjithë, dhe në fund as atë nuk na japin.
thealtagthealtag
2021-09-13 09:55:21
Në Shqipërinë time jepen “dekorata“. Jo kile, kuintalë, po me “tonelata“. Për atë që “është“ dhe atë që “ishte“. Mbase shkon makina, mbledh për hekurishte.
thealtagthealtag
2021-07-28 11:08:40
Paradoks ne Shqiperi: Fytafyt dy gjatesi. Shpatat, duke vringelluar. Te dy dalin te fituar.
thealtagthealtag
2021-07-28 10:10:19
“Lajmëmiri“ çdo dy ditë. Me një të ri na habit... Shqipja ime hallemadhe. Dhe pa fakte, prodhon lajme!
thealtagthealtag
2021-07-02 18:22:44
Tranzicioni 30 vjeçar në Shqipëri tregon se demokracia e florinjt e premtuar nga politikanët shqiptar në vitet 90 s'ka për të ardhur kurrë.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Të mbetur pa unitet fetar, e vetmja lidhje që ka mbajtur shqiptarët të bashkuar ka qenë gjuha.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Shqipëria është një vend i bekuar me njëmijë bukurira, shkelur nga turmë e cila ushqen njëfarë urrejtje ndaj bukurisë.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Sa e sa marrëzi, sa e sa poshtërsi e krime janë bërë në emër të së gjorës Shqipëri!
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Përmirësimi ekonomik është nevoja më e shpejtë dhe më e ngutshme për vendin tonë. Është pra një detyrë urgjente që interesat ekonomike të Shqipërisë t'i paraprijnë çdo vlerësimi të karakterit politik.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Përgjegjësia jonë ndaj vendit është e pamohueshme: do vuajmë me vuajtjet e Shqipërisë, do gëzojmë me gëzimet e saj.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Palla ime është penda; atë pallë të dobët kam, me atë përpiqem t'i shërbej atdheut. Fiunt scriptores nascuntur heroes [shkrimtarët bëhen, heronjtë lindin]. Ti që leve trim, bëje fora një herë jataganin për nder të Shqipërisë
{{ page + 1 }}/{{ pages }}