>
THENIESHQIP
Thënie Për Shqiperinë Etnike
thealtagthealtag
2024-01-12 16:48:39
Hyjnore është që jam shqiptar, trashëgimi e kam nderin, fjalën e fisnikërinë, lotët e të kaluarës ende në mua jetojnë, por sot shkruaj, mendoj dhe endem i lirë.
thealtagthealtag
2023-11-24 14:26:41
Ty flamur, ty moj shqipja dykrenare, të mbajmë simbol në djepa e varre!
thealtagthealtag
2022-09-05 08:36:35
Dora e drejtesise zbarkon, gezojme bashkimin, porta gjithëshqiptare mirëpret shtetin e ëndrruar,
thealtagthealtag
2022-08-01 08:29:22
Ne qiellin e kalterte gjithesine e shqipes, vallen hedhin shqiponjat, mbretereshat e Arberise.
thealtagthealtag
2022-07-18 21:07:41
Toskerishtja, gegerishtja qendrojne bashk ne unison, jane shpirti i nje kombi qe na mban, idetifikon, dialekti jug-veri gjuhen shqipe e pasuron.
thealtagthealtag
2022-07-18 21:04:27
Shqiptaret jane rrace e zgjuar, jane nje soj e jane nje fis, vijne nga fiset me te lashta, nga trojet e Iliris, jane bij Ilirianesh, burra trima kapedanesh.
thealtagthealtag
2022-07-17 09:49:53
Ne qiellin e kalterte gjithesine e shqipes, vallen hedhin shqiponjat, mbretereshat e Arberise.
thealtagthealtag
2022-06-12 06:40:17
Le të ketë dritë, kujdesuni natyra e pastër të na rrethon, paqja brendashqiptare lejoni të mbretëron, hapni dyert për mbarësi, vëllazërim e bashkim.
thealtagthealtag
2022-06-10 07:39:48
Jemi komb i pa parë. Jemi të lumtur që jemi Shqipëtar. Gjuhën tonë mos ta përzihem. Në vendë të Okes të themi mirë.
thealtagthealtag
2022-06-05 13:25:00
Kombit po i fshive të vërtetën, ja devijon historinë. Po i fshehe simbolet e historisë, ja humb identitetin.
thealtagthealtag
2022-05-23 08:12:17
“Shqiptari“ kanë pagëzuar tokën e bekuar, besë, plisë, xhamadan, shqiptar i thonë, një festë kanë, me flamurin kuqezi festojnë, portën e mbyllur të ndasisë kanë hapur, më në fund Lirë Frymojnë.
thealtagthealtag
2022-05-23 08:11:11
Arbëria bashkëjeton, vlerë të tillë bota nuk ka parë, njerëzimi vështirë e kupton, kjoftë krishter o mysliman, ShqipNjë në botë bashkëjeton.
thealtagthealtag
2022-04-30 18:50:15
Shqipëri e madhe ka qenë, është dhe do të jetë, shqiptarizma i ka rrënjt të thella, lulëzon mbi këtë planet.
thealtagthealtag
2022-03-28 18:12:52
Emri Shqiptar Fisnikëron Botën e Mbarë.
thealtagthealtag
2022-03-26 17:09:26
Përmbi sfondin e kuq u ul shqiponja dhe flamuri valëvitet mbi ne. Kuq e zi i veshim ditët tona, himne ngrejmë përmbi Atdhe.
thealtagthealtag
2022-03-21 19:49:19
Kosovari andrron me pas pasaporten e Shqipnise...
thealtagthealtag
2022-01-24 10:52:01
Ah, moj Shqipja ime e madhe... dikur Europa plakë të përzë me gurë… Qysh në zanafillë ajo e uruar Kockë të ka në grykë, se je gjë e çmuar.
thealtagthealtag
2021-05-06 14:46:22
Vetem nepermjet gjuhes indetifikojm te shkuaren, krenohemi per te tashmen, percaktojm te ardhmen.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Të mos humbasim kohë të kërkojmë bashkim me anën e atyre që përpiqen të mbushin taskën, që tallen me mjerësinë e popullit shqiptar dhe që kanë vetëm një vesë: fitimin, dhe një dashuri: paranë. Me këta, jo vetëm bashkimi nuk bëhet, por është edhe i rrezikshëm.
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Të mbetur pa unitet fetar, e vetmja lidhje që ka mbajtur shqiptarët të bashkuar ka qenë gjuha.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}