>
THENIESHQIP
Thënie Për Vëllain dhe Motrën
thealtagthealtag
2021-10-24 16:20:03
Ku ka më mirë se sa mbrojtja e vëllait për motrën!
thealtagthealtag
2021-07-07 19:00:00
Kur e don fortësinë, krenarinë e bujarinë, askend se ndjen si vëllaun.
thealtagthealtag
2021-07-07 18:59:28
Kur don të qeshësh e të ndjehesh i llastuar ashtu si dikur, ku të shkon mendje, përveç tek motra?
{{ page + 1 }}/{{ pages }}