>
THENIESHQIP
Thënie Trimërie
thealtagthealtag
2023-11-28 17:00:05
Sot i tërë trupi më dridhet, ndjenjat shqetësohen, emocionet më ngulfatin, barku më trazohet. Sot jam më martirët, dëshmorët e kombit, jam me jetimët e zhdukurit...
thealtagthealtag
2023-03-18 20:35:36
Shpatullat e trimit nuk bien kurrë në krahët e pikëllimit!
thealtagthealtag
2023-03-18 20:34:26
Syrin pushka kurrë s'ma plakën, që kjo tokë të mos ketë erë gjaku!
thealtagthealtag
2022-07-18 21:02:59
Krisi pushka qysh qemoti, kur luftonte Kastrioti, flak e ndezi kosovari, luftonte Adem Jashari, me pushtuesin me barbar, Komandandi Legjendar.
thealtagthealtag
2021-12-05 08:57:25
Të rritesh, nuk do të thotë që je bërë burrë. Por të kesh guxim të përballësh me frikërat e tua dhe të bësh gjithçka për të arritur atë çfarë ti do!
thealtagthealtag
2021-11-09 16:45:43
Nëse nuk ke aftësitë, mundësitë apo guximin me luftuar të keqen, do të mjaftonte që së paku të mos i japësh përkrahje asaj, dhe ti të numrohesh luftëtar në fushën e betejave për nderë dhe mirsi.
thealtagthealtag
2021-10-22 19:14:30
Mbroju me majën e shpatës, por mbështetu në majën e pendës.
thealtagthealtag
2021-10-22 07:02:23
Qendro përballë fortunave, por mos u bëj shkaktar i tyre.
thealtagthealtag
2021-10-12 20:32:02
Qendro përkrah njerëzve të guximshëm, që me guximin e tyre, i sherbejn drejtsis dhe së vërtetës, rrugë kjo që kërkon sakrifica por që nuk njeh humbje!
thealtagthealtag
2021-10-03 14:06:55
Jo pak nga ne shqiptaret, patriotizmin e kemi shëndrru në shatorrë, sapo fillon pak me na u vyshkë burrnia, shkojm e hyjmë nën të.
thealtagthealtag
2021-09-15 09:43:54
Fjalët janë gra, kurse të Bamet janë burra.
thealtagthealtag
2021-04-29 18:11:53
Nuk mjafton te kesh forcen dhe vullnetin qe ta ngresh trenin mbi shina. Duhet te kesh edhe pasionin, guximin e duhur qe ti ndezesh motoret e ta nisesh drejt te ardhmes se lumtur.
thealtagthealtag
2021-03-31 09:44:00
Nëse nuk të mjafton ngjyrë dhe letër për të shkruar diçka me vlerë, ajo është lufta e lavdishme e UÇK-së.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Sa jeni shqiptarë me gjak shqiptari… lartësoni burrërinë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Le të sulemi nën flamurin e kuq në flakë të luftës, që të na drithërohet trupi nga dehja e barutit, që të na ndizet shpirti nga zjarri i shenjtë i lirisë dhe le të vdesirn duke thirrur: “Rroftë Shqipëria“.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
I urti kurr nuk ngutet, prej burrnís e jo prej tutet.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
I ka hije detit vala, i ka hije kalit shala, por më shumë se të gjitha i ka hije burrit fjala.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}