>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-02-10 06:36:53
Prekëm, ti prekëm
Të fundit herë prekëm
Kam provuar të vazhdoj
Po nuk di si të t'harroj
thealtagthealtag
2019-07-29 12:52:36
Eci pa zemër
Me shpirtin e tretur
Trupi jem akull i ftohtë
Dhe në sy ka vetëm lotë
thealtagthealtag
2019-02-25 18:56:11
Je gabimi më i bukur
E kam dit,
por prapë jam lutur
A e din sa dhemb
ky shpirt pa dashni?
thealtagthealtag
2019-01-21 10:24:59
Buzën e njomë ta fala veq ty
Merrma dhe shpirtin e vrarë
Buzën e njomë ta fala veq ty
E ti më vrave me pabesi
thealtagthealtag
2018-08-18 17:27:10
Më mjaftonte veç
një përqafim i ngrohtë
Ato duar, atë buzë
të prekja sot
thealtagthealtag
2018-07-31 10:48:01
Dot unë ty s'ta fal
Ta dhashë shpirtin unë
veç lotët tash po mbaj
thealtagthealtag
2018-07-28 08:23:58
Ti je dielli jem
e une sillna rreth teje.
Më ndriçon rrugën
kur del para meje.
thealtagthealtag
2018-07-02 12:59:23
Jo nuk t'a fal
Dot un ty s'ta fal
Dashnin ma more
E i'a dhe asaj
Jo nuk t'a fal
Dot une ty s'ta fal
thealtagthealtag
2017-10-17 19:16:40
Gjdo sen qe pom kujtohet tash
Pom dhem qe sjem na 2 bashk ..Babe
Se menja mu pom shkon,ku je e qka po bon
Po mrena diqka o ka mthot
Spo du me tpa me tjeter kon
thealtagthealtag
2016-08-28 11:02:20
Sonte ti e unë
Hajt bojna diçka ma shumë
Ndjej çdo gjë nën lëkurë
Jam ma e nxehtë se kurrë
{{ page + 1 }}/{{ pages }}