>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-01-10 18:51:12
Nëse duhet, po të lutem
Më kujto se unë më s'mundem
Vetëm ftyrën time sheh kudo
Ama vetëm ty të don ajo
thealtagthealtag
2019-07-07 05:50:28
T'doja ty aq shumë
Aq sa veten kam humb
Në rrug't e zemrës eci
Po ti aty nuk je
Ndjenjat ku i le?
thealtagthealtag
2019-07-05 10:44:12
Mirupafshim nuk të them
Lamtumira s'më pëlqen
Du me t'dasht unë përgjithmonë
Dhe kur fal mërzi, ti je lumturi
thealtagthealtag
2018-03-13 07:04:30
I'm in love
S'po du sene t'shtenjta
Du dashni pa centa
Me rëndsi o ndjenja
thealtagthealtag
2018-03-13 07:04:13
I'm in love
Mu m'pëlqen aroma
Dhe çdo ditë kuptova
Vlenë sa shumë miliona
{{ page + 1 }}/{{ pages }}