>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-06-21 09:47:59
sa veshtire e pata
me ta than ate fjale
kur te thash o bab
e kam gjet ni djal
thealtagthealtag
2017-10-19 15:53:34
ska rensi qfar thon te tjeret
Tverteten e din Zoti un dhe ti
gjith ato vite na mbajti bashk e jona dashuri
{{ page + 1 }}/{{ pages }}