>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-02-09 19:23:48
Kur fola, më thanë: hesht! Kur heshta më thanë: fol! Folehesht, heshtefol qe jeta ime.
thealtagthealtag
2021-02-09 19:23:48
Vdesin në këmbë duke kënduar. Dhe jetojnë këmbëkryq në këngë.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}