>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2019-12-15 09:30:49
Tokën puth dhe bëhem djalë
Shqipëri o vendi im
Mbushur dritë e krenari
Të kam nënë e më ke bijë
{{ page + 1 }}/{{ pages }}