>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Fryn erë në shpirtin tim
Lënduar sot nga malli
thealtagthealtag
2020-07-16 16:36:25
Ndahet zemra
në dy pjesë
Kur nuk vjen
E unë të pres
thealtagthealtag
2020-07-13 13:10:04
Po ta them tvërtetën
Vec me ty po du me çu un jetën
A e din po ta them tvërtetën
E sa të du,sa të du.
thealtagthealtag
2020-02-21 14:23:05
Ma ke bo me hile, hile
Naze, naze, nazelije
Bone, bone sikur flije
Në takim mos t'vije
thealtagthealtag
2020-01-10 15:30:38
Sa e mirë je
Sa e mirë je
Edhe vet e din
Sa e mirë je
thealtagthealtag
2020-01-06 18:53:28
Edhe vet e din gjitha i boj
Si e si zemren ty ta fitoj
thealtagthealtag
2019-07-07 05:10:49
Ajo, ajo ylli i natës
Ajo, ajo ylli i mëhallës
Për të vuaj e ajo knaqet
thealtagthealtag
2018-07-03 10:26:32
Sa her te mendoj
ne rrug me del
Ajshe ajshe ajshee
Si ti nuk kam pa
jo asnjeher
Ajshe ajshe ajshee
thealtagthealtag
2018-04-18 11:08:22
Krejt ti dhash
Po prap nuk e di ku kam gabu me ty(ah)
Krejt ti fala
Edhe prap nuk e di se ca me menu per ty
thealtagthealtag
2018-04-05 13:41:23
Dale dale o moj xhane
Sa e majra si je oh moj none
Oo ca na bone, ca na bone
Zemren krejt ti mu ma shkatrove
thealtagthealtag
2018-03-31 18:24:26
Kendova per nazelie
Kendova per kojsrhie
Kendova per kacurrelat
Te zeshkanja sdi pse ngela
thealtagthealtag
2018-01-03 16:16:07
buza omel sei qershi
me boni me ran ndashni
floku yt i gjat dhe i zi
mke bo per vete vete
zemren tone jepe jepe
hajde sot ne emer te dashnis
{{ page + 1 }}/{{ pages }}