>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-05-12 10:09:26
Atdheut dëshmoja dashurinë para se t'ia shprehesh!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:08:53
Synojeni të dëshirueshmen, por mos bëni kompromis për ta arritur të mundshmen!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:08:28
Bota është shumë e zënë për t'i dëgjuar synimet, por do të gjejë kohë për t'i parë arritjet!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:08:05
Shkallën që e përdorni për tu ngjitur lart, mos e largoni sepse do t'iu duhet një ditë për të zbritur!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:07:44
Nuk është i lirë një pëllumb që i ka zogjtë në kafaz!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:06:53
Kamarieri që i shërben ushqimet e përgaditura nga kuzhinieri i mirë, i mjafton një buzëqeshje e zbehte për të marrë bakshish!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:06:17
Fajtori që nuk iu kërkon falje, do t'iu godasë sërish!
thealtagthealtag
2021-05-12 10:05:55
Sot pushtimet mund të hëhen edhe pa ushtri.
thealtagthealtag
2021-05-12 10:05:26
Drejtësia nuk është kompromis!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:55:28
Mos e robëroni mendjen duke e mbjtur në kuti, lëreni të lirë si një yll në Gjithësi!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:54:50
Nuk e keni ditur kur do të vini në këtë botë, e nuk do ta dini as kur do të shkoni!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:48:22
Peshojini fjalët me kujdesin e njejtë, ashtu siç e peshojnë arin artarët!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:47:54
Vendosni kufij tek urrejtja, largojini ata nga dashuria!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:47:29
Jeta dhe vdekja qëndrojnë shumë pranë njëra-tjetres! Ai që ka frikë nga vdekja, ka frikë edhe nga jeta!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:47:04
Ai që gabon shpesh, mendon rrallë!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:46:20
Të kaluarën nuk do ta trazoni nëse keni mësuar mësimet prej saj!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:45:43
Fasdat i zbukurojnë objektet por i shëmtojnë njerëzit!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:45:22
Nga histori më e rëndësishme është që t'i mësojmë ngjarjet dhe përvojat sesa ditët dhe datat!
{{ page + 1 }}/{{ pages }}