>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Çdo qelizë e trupit
ty t'kërkon
Si magnet lëviz
dhe m'fikson
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Të boj me m'dasht e m'vra
Të boj me u ni si femna
e vetëm për mu n'kët dynja
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Baby, have fun!
Ti aventurës
i jep emocion
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Baby, have fun!
Pafund enigma
More më ngacmon
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Kur do të shoh
e nuk do mund të flas
Kur numrin tënd
nuk mund ta thërras
Nuk do jesh këtu
me ma hek mërzinë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Çdo qelizë e trupit
ty t'kërkon
Si magnet lëviz
dhe m'fikson
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ka dashni,
por është toksike.
Ai është i rrezikshëm
Ai tërheq si magnet.
Të josh, të puth
dhe pastaj të vret
thealtagthealtag
2021-03-17 06:36:12
A i sheh puthjet
në perëndim?
Pikat e shiut që bien
Ti a i sheh?
thealtagthealtag
2021-02-25 19:04:46
Nuk e di si ta gjykoj
Më lëndon, por e duroj
E ka një çmim
Ky peng i shpirtit tim
thealtagthealtag
2021-01-23 11:25:07
Ti a i sheh lotët?
A i sheh?
Thuamë a i sheh?

thealtagthealtag
2020-12-15 09:26:22
Buzëqeshjet
nga një femijë
Ti a i sheh?
Janë për ty
A i sheh?
thealtagthealtag
2020-08-01 08:55:54
Si një fëmijë do jem
Më mbaj ti përgjithmonë
Ti zemrën ma shkëlqen
Mënyra si vështron
thealtagthealtag
2020-07-21 17:54:17
Ishim plot me zjarr
Muajt n'kalendar
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë
thealtagthealtag
2020-07-18 07:45:51
Screaming inside
With nowhere to hide
You won't let me fly
thealtagthealtag
2020-07-16 16:29:54
You think I'm better
without a way to speak my mind
You think I don't wanna shout
and that I'm terrified
thealtagthealtag
2020-07-15 07:19:37
Nuk e di, a të ka ndodh
Të goditesh brenda fort
Nga një shkëndijë
e bukur dhe e trishtë
thealtagthealtag
2020-05-04 13:10:50
Ndjehem si e huaj
brenda në lekurën time
Ishim në fillim
por prekëm fundin zemra ime
thealtagthealtag
2020-03-21 08:20:16
Barely take another breath
Though I'm suffocating
here alone
I'll never let you know
thealtagthealtag
2020-03-19 08:11:29
Words have cut me to the bone
And my heart is sinking
like a stone
But I don't let it show
thealtagthealtag
2020-03-18 18:06:56
You have made me doubt my faith
Hide the truth behind another lie
But you won't see me cry
{{ page + 1 }}/{{ pages }}