>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2019-11-24 08:02:54
Një shiponjë e lirë flutr'on
Çdo shqiptar në botë po knon
Dhe nga qielli zbret një dron
Në gjithë shtetet po festojmë
thealtagthealtag
2019-05-11 18:57:59
Sa premtime më le
Sot s'po di më kush je
Dhe vjen përsëri
Më flet për dashni
Si mundem të besoj?
Je ai që më lëndoi
thealtagthealtag
2019-05-11 18:53:51
A ke ti sy me m'pa
Si jam ba...
Dashninë ma le pa krahë
A ke ti fjalë me m'thanë
Si m'ke lanë?
thealtagthealtag
2018-05-29 15:41:10
Jo nuk mund te jemi si me par
Jo nuk ka me dit ne kalendar
Nuk kam frik te mbetem vetem
Une skam frik te mbetem vetem
Jo tani per ty me nuk do qaj
Zot sa fort te doja, skisha faj
thealtagthealtag
2018-04-14 06:42:29
Fytyra ime ne pasqyre me sheh
Me buzeqesh dhe ben sikur sme njeh
Koha kalon
Nuk jam me njesoj
Nje Pamje tjeter kam une sot pa ty
Nuk kam me dhimbje ska me lot ne sy
{{ page + 1 }}/{{ pages }}