>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Fala...
Krejt ti fala
Dashni nuk ka ma
Për ty o fjala
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Pa ty, pa ty
Krejt shpirti
mu ka thy
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Tash vetëm jam n'dhomë
Më mungon e qaj me lot
Ky shtrat akull i ftohtë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Pa ty, pa ty
krejt shpirti
mu ka thy
thealtagthealtag
2021-02-05 07:34:03
Çka na mbet nga dashuri?
Vetëm lot e fjal të kqija
Që mi the dikur

thealtagthealtag
2019-11-14 15:02:34
Edhe niher dua ta përqafoj
Ti them se nuk kam ndryshu
Ti them se nuk e kam harru
Ti them se ende e du
Dhe më shumë e du
thealtagthealtag
2019-05-20 05:33:45
Kthema zot, kthema kohën
Dua ta takoj, t'lutem zot
Edhe niher dua ta përqafoj
thealtagthealtag
2018-10-14 18:36:03
The night sky is so black
out now, yeah i know
We're gonna be fine
It’s gonna be alright,
We gonna be alright
thealtagthealtag
2018-09-30 21:32:06
Our song on the radio
Did you forget it
Baby, I don't know
I was dumb for letting you go
Got to get you back now
{{ page + 1 }}/{{ pages }}