>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2019-12-20 16:29:56
Më kriset jeta
E shikon?
Më vrau vetja
Përgjithmonë
thealtagthealtag
2019-12-15 08:41:22
Edhe bashkë
edhe të ndarë
Duart për ty
i kam vënë
në zjarr
thealtagthealtag
2019-12-12 12:44:44
Lërmë, lërmë
Në jetën tënde
mos më kthe më
Në jetën time
mos u bë
për mua helm
thealtagthealtag
2019-11-20 17:20:18
Të dy jemi afër në greminë
Vetëm unë po bie, shpirti im
A do ma zgjasësh dorën?
A do ma zgjasësh dorën?
thealtagthealtag
2019-05-07 04:59:54
Nuk jam vetëm
Dhe pse ty s'të kam
Nuk jam vetë, e di
Jo, nuk di të qaj
Ti nuk je më këtu
Të shohësh sytë e mi
thealtagthealtag
2018-05-13 14:21:43
Lotet thaji, e mos me trishtoje
engjell drita ime me shiko
buzeqesh ca, se nuk te harroj
endrrat qe nga larg do ti dergoj
thealtagthealtag
2018-04-26 10:00:01
Nuk je vetëm
gjithmonë do t'jem pranë
të jap jetë e di
dhe pse jetë nuk kam
se fryma më mbaron
thealtagthealtag
2018-03-30 16:14:58
Lotet thaji, e mos me trishto
je engjell, ti je drita ime
hap syte e me shiko
buzeqesh ca, se nuk te harroj
endrrat do ti marr me vete,
nga larg do ti dergoj.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}