>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Njeriu mund të zgjedhë cilëndo fe që ka trashëguar prej stërgjyshërve dhe që i pëlqen, por s’mund të zgjedhë një tjetër kombësi dhe të luftojë të tijën, pa vënë në ballë një vulë të madhe prej “tradhtari”.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të rrojmë me dobi, të vdesim me dobi.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të mos e bëjmë rrojtjen tonë vdekje të përditshme, por ta bëjmë luftë dhe punë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shpesh urtësia e do që t’i trajtojmë me buzëqeshje gjërat më tronditëse dhe më tragjike.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Njeriu i vërtetë është më interesant se të gjithë heronjtë legjendarë të marrë së bashku.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ne jemi shqiptarë dhe e kemi për detyrë të mbetemi siç qemë prej kohe stoli e maleve të larta dhe të qiellit.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Moti i ri mos të të gjejë vetëm një mot më plak, po dhe një mot më të mençur.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Mos harro që rrojtjen time e ke në dorë ti. Mos e harro këtë gjë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Me të vërtetë, janë të lumtur njerëzit që vdesin tamam atëherë kur merr fund pjesa më e bukur e jetës së tyre.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Le të sulemi nën flamurin e kuq në flakë të luftës, që të na drithërohet trupi nga dehja e barutit, që të na ndizet shpirti nga zjarri i shenjtë i lirisë dhe le të vdesirn duke thirrur: “Rroftë Shqipëria“.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Këngën e lirisë… asnjë saze s’e lot dot përveç dyfeqeve.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Duke mësuar jetën e një autori, mund të kuptosh më mirë veprat e tij.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Burrat e mëdhenj nuk i munguan as dje Shqipërisë, as sot dhe nuk do t’i mungojnë as nesër.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Çdo komb çlirohet me përpjekjet e veta.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Njeriu mund të zgjedhë cilëndo fe që ka trashëguar apo që i pëlqen, por s'mund të zgjedhë një tjetër kombësi dhe të luftojë të tijën, pa vënë në ballë një vulë të madhe prej tradhtari.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Moti i ri mos të gjejë vetëm një mot më plak, po edhe një mot më të mençur.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}