>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2018-05-04 12:12:39
Mos ua prishni lumturin mos
ua prekni dashurin as kerkush
mos ta provoj se nena sju
lejon fjala nen ku do ne
bot zgjon ne zemra
dashuri mirmengjes jets
thealtagthealtag
2018-05-03 13:23:29
Kur nje zog nje pellumb ne shikojme
duar krah si ata fluturojm
zemra jon tik e tak kur
troket dhe zemra flet
{{ page + 1 }}/{{ pages }}