>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2023-02-14 16:27:35
E parëndësishme është ngjyrat e trëndafilave që dhuroni. E rëndësishme është ngjyra e dashurisë që bëni. Dhuro dashuri!
thealtagthealtag
2022-10-31 12:25:27
Partive ua rritë cilësitë të qëndruarit në opozitë... Partive ua shpalosë defektet (interesin) të qëndruarit në pozitë.
thealtagthealtag
2022-10-31 12:24:28
Rrugën e trishtë kaloje sa më shpejt, por, mbaje mend gjithë jetën.
thealtagthealtag
2022-10-31 12:23:45
Mos aktro! Pse të i përshtatës regjive të huaja?!
thealtagthealtag
2022-10-31 12:22:58
Mendo mençur, ec trimërisht dhe në rrugët e trishta, fol sh'lirë.
thealtagthealtag
2022-10-31 12:22:11
Njofto dhe njofto njerëz. Askush nuk vdes për ty.
thealtagthealtag
2022-10-31 12:21:43
Ata që të janë larguar, as nuk duhet të të mungojnë. Kanë përfunduar misionin e tyre dhe ikën.
thealtagthealtag
2022-10-31 12:20:55
Takat, kravatat, këpucët, kostumi e fustani, mund të japin sharm, por jo dhe shkëlqim të shpirtit.
thealtagthealtag
2021-09-12 11:43:18
E dua vendin tim dhe kur ezani i Xhamisë e këmbana e Kishës ndëgjohen paralelisht.
thealtagthealtag
2021-09-09 14:18:32
Jeto edhe në shkretëtirë nëse aty gjen jetën. Jeto larg e edhe më larg nëse aty gjen qetësinë shpirtërore.
thealtagthealtag
2021-09-09 14:15:19
Te gënjejnë… Rri në heshtje, edhe heshtja eshte përgjigje
thealtagthealtag
2021-08-31 16:45:26
Për me i myt' thashethemet duhet me e myt' vetën.
thealtagthealtag
2021-07-27 09:12:37
Miqtë i vlerëson koha dhe jo rasisht në llogari na mbetën miq me numër një shifror si: 9, 8... 3, 2, 1...
thealtagthealtag
2021-07-12 21:30:23
Vishe shpirtin me dashuri. Vishe fytyrën me buzëqeshje. Vishe trupin shëndetshëm. Ti ndjehu mirë!
thealtagthealtag
2021-07-07 19:12:58
Vetëm në familjen tënde gjen çdo gjë të bukur. Vetëm aty nuk eshte tepër te qëndrosh gjithmonë.
thealtagthealtag
2021-07-07 19:11:46
Edhe nëse ik sa me larg, kujtimi mbi familjen te jep buzëqeshjen më të sinqertë brenda teje.
thealtagthealtag
2021-07-07 19:09:22
Kur ndjen se ke mungese mbështetjeje, ku shkon mendja diku tjetër, përveç tek babai?
thealtagthealtag
2021-07-07 19:06:13
Kur ndjen aromat me te mira te ushqimit, mendja kthehet tek ushqimet e gatuara nga dora e nënës.
thealtagthealtag
2021-07-07 19:05:28
Në rrugë me kallderma dhe parqe të bukura, don ta shohësh dhe të prekësh dorën, shikimin, buzëqeshjen dhe lojën e fëmijës tënd.
thealtagthealtag
2021-07-07 19:04:09
Në rrugëtime te largëta, të mungon shikimi i gruas.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}