>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-02-07 09:41:33
Moshë e bukur kjo rinia
Gjo ma t'mir bota s'e ka
Mirëpo ja që vjen pleqria
Dhe ke borxhe për me la
{{ page + 1 }}/{{ pages }}