>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-03-23 17:13:23
Ajo po lyp kerra
Dashni dhe fam
Unë i kom tonat
me ja dhon
thealtagthealtag
2019-02-13 18:28:34
Mi Amor, mi amor, Leo
Mi Amor, mi amor, aye
Mi Amor, mi amor, aye
Mi Amor, mi amor
{{ page + 1 }}/{{ pages }}