>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Mos e thuj mo asnji fjal
Ndal se krejt çka po ni
o blla blla
Se krejt ça fol ti
o blla blla
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Bejb lamtumirë!
Mos më thirr!
Tash je e lirë
Ti jetën me vazhdu
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ti prap vazhdon
Je e njejta
E nuk ndrron
Se me dasht
Nuk je msu
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
E ndoshta nesër
dikujt tjetër
Vendin tem ti
ja nis me besu
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ti ke dit mirë
me u bo e mirë
S'e ke prit
që po m'vjen
dita edhe mu
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Se nuk kam koh
E di, pe shoh
Ma n'fund
po t'njoh
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Po prap kom mujt
E kom gjujt
krejt senet
Që m'kan bo me vujt
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Nuk të premtoj dot se cdo ditë
do jetë e lehtë.
Por të betohem në gjithcka
që ngroh ky diell,
Do jem aty gjthmonë me ty,
Asnjëhere s'do jesh vetëm.
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Unë nuk e di
nga më erdhe
Por ramë të dy
sikur gjethet
e asaj vjeshte
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
M'tremb plakja jote nan'
S'mjafton nji jetë
gjithçka me t'dhanë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Zoti s'mund te jetë kudo
Ai ty t'ka cu me mbrojt
Une jam ti, ti m'ke rrit

thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Kur po m'ngushton
Kryt i mshel sytë
Buzën n'gaz
Mendoj per ty
Ja nis me knu
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Sa shume po m'dhemb
Se ti je bo problem,
Problem i zemres tem
Se ti je bo problem,
Problem i zemres tem...
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Më beso
Ti je me shumë
se fjalë
Dashuria është
më shumë se kaq
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Të vetmen jetë
që unë e kam
Për ty e jetoj!
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Njerëz takoj
Ty s'të harroj
Asgjë nuk mjafton
të t'zevendsoj
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
A sikur te jetë
aq e thjesht
të ta tregoj...
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
S'dua më të shoh sa her të shoh
Dua mos të dua,ënderroj
Kur më je pranë,një ndjenj e kam
Si ta shpjegoj
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
M'ke zgjat me krahë
Për me i mbrri senet
Sot vete jam t'u i mbrri,
Se ti m'ke rrit.
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Jetës time ti i dhe kuptim
Ndjenjës time ti i dhe shpjegim
Zemra ime gjeti ngrohtësi
Në sytë e tu
{{ page + 1 }}/{{ pages }}