>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Mos e panë sytë tuaj
Amani ju keqen nëna
Kam shum vjet që pres e vuaj
Më qan syri, mu tha zemra...
thealtagthealtag
2020-09-05 13:55:05
Çdo sekondë t'dua me shpirt
Të kam engjëll ty o dritë
Më beso kur unë e them
Se kjo jetë pa ty nuk vlen
thealtagthealtag
2020-03-29 11:52:17
Dallgët buzë jonit
Brigjet ledhatojnë
Po çelin bajamet
Ëndërrat mi zgjojnë
thealtagthealtag
2020-02-20 07:20:10
Hedh vellon pranvera
Zbukurohet mali
Bashkë me dallandyshet
Do më vijë dhe djali
thealtagthealtag
2020-01-31 16:43:38
Vallja jonë ka hedhur rrënjë.
Kërcejnë burrat rëndë rëndë
sup më sup lidhur si male.
Rrofsh moj Shqipëri e madhe!
thealtagthealtag
2020-01-31 10:49:55
Sa t'kem jetë, sa t'kem jetë
unë e jotja do të jem.
Jo pa ty, unë pa ty
jo, nuk kam jetë.
thealtagthealtag
2019-12-26 09:21:08
Ndaj më shihni kaq krenare
Se jam bijë shqipëtare
Këngën edhe bukurinë
E kam veç për Shqipërinë
thealtagthealtag
2019-12-24 11:05:57
Jam vlonjate e kam për nder
Vlonjate den baba den
Jam vlonjate me besë të burrit
Betohem para flamurit
thealtagthealtag
2019-12-15 12:08:09
Le t'a mësojë Europa
Jemi një, jo copa copa
Jemi bijtë e shqipes loke
Prometejtë e kësaj toke
thealtagthealtag
2019-12-15 12:03:38
Fukara, fukara
Plastë ai që s'ka sevda
Fukara, fukara
Sepse jeta s'është para
thealtagthealtag
2019-12-15 09:53:29
O moj vajzë e bukur
Edhe pse jam larg
Ëndërrat me ty
I shoh për çdo natë
thealtagthealtag
2019-07-22 06:59:22
Të dal gjer te dera
Nuk më lë mamaja
Balluket e ballit
Lidhur maja maja
thealtagthealtag
2019-07-14 17:44:19
Më shikon një djalë
Një djalë nazeli
Për të më rreh zemra
Po nga është s'e di
thealtagthealtag
2019-07-14 17:42:14
Naze, naze kjo belholla
Me shaminë lidhur te dora
Sa lezet, kur del në valle
Labe e bukur, nazemadhe
thealtagthealtag
2019-07-14 17:24:17
Më prit o djalo më prit
Ti o ylli që bën drit'
Ma thotë zemra edhe syt'
Unë jam veç kismeti yt
thealtagthealtag
2019-07-14 17:21:19
Dhe pse jam në fund të botës
Nënë më prit te pragu i portës
Sa i rëndë qenka kurbeti
Për babanë malli më treti
thealtagthealtag
2019-05-11 18:29:53
Dashurisë i vura emër
Një unazë për një zemër
Se pa fund të dua ty
Shpirti im binjak!
thealtagthealtag
2019-03-31 06:00:58
Udhës së malit kur vije
Dridhe moj zyzeza dridhe
Dridhe moj dridhe moj
Dridhe moj shaminë jeshile
thealtagthealtag
2018-10-24 04:23:20
Do të marr
Ta kam bërë benë
Tani që ta di folenë
thealtagthealtag
2018-07-15 14:24:41
Sa e larget duket dita kur u ndame
Ndarjet e kurbetit sa te renda jan
Kur do te vije dita
qe te jemi prane
Balade shqipëtare
Pret motra vëllanë
{{ page + 1 }}/{{ pages }}