>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2018-08-03 09:55:12
Notat thurrin tinguj,
gjithë qytetin zgjojnë,
në këtë natë dhe yjet
bashkë me ne jetojnë.
thealtagthealtag
2018-08-03 09:52:39
E një zë
nga shpirti vjen,
filloj e flas.
Edhe dyer, dritat
një nga një i hap,
e filloj këndoj...
{{ page + 1 }}/{{ pages }}