>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Talentet kanë biografitë më të shkurtra.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të ndershmit martohen shpejt, të mençurit nuk martohen kurrë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Roli më i rëndësishëm në një komedi është ai i budallait dhe aktori që e luan nuk duhet të jetë budalla.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Një njeri nuk vlen aspak më shumë se tjetri në qoftë se nuk punon më shumë se tjetri.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ne s’kemi gjë tjetër përveç kohës.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Në prani të atij ose të asaj që dashuron, meket edhe goja më e guximshme dhe mbetet e pathënë pikërisht atë që kishe aq dëshirë ta thoje.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Në çdo fatkeqësi fati gjithmonë na lë një derë të vogël për të dalë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Kush nuk di ta gëzojë lumturinë kur i vjen, nuk ka përse të ankohet kur ajo i ikën.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Kohës i duhet dhënë kohë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Dyzetvjetori është mosha e vjetër e rinisë, ndërsa pesëdhjetëvjetori është rinia e moshës së vjetër.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Dashuria ka sy të tillë sa përmes tyre edhe bakri duket flori.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Dashuria dhe dëshira janë dy gjëra të ndryshme: jo gjithçka që duam mund ta dëshirojmë dhe jo gjithçka që e dëshirojmë mund ta duam.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Vizitimi i vendeve të largëta dhe bisedimi me njerëz të ndryshëm, i bën njerëzit të ditur.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Vetëm vdekja nuk ka ilaç.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Trishtimi nuk është për kafshët, por për njerëzit. Por nëse njerëzit e vuajnë tepër, kthehen në kafshë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Tridhjetë priftërinj me gjithë ipeshkëvin në krye, nuk mund ta detyrojnë gomarin të pëllasë kundër dëshirës së tij.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Smirë, rrënjë e të mirave të pafundme, brejtës i të gjitha virtyteve.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Secili është ashtu si Zoti e ka krijuar, e shpeshherë edhe më keq.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
S'ka plaçkë më të lirë se lajkat.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ruaju demit përballë, gomarit nga pas dhe priftit nga të gjitha anët.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}