>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-05-30 07:43:27
Një herë të t'kem ty pranë
Pa ty e humbur jam
Zemër ku je ti? Ku je ti?
Në këtë labirint...
thealtagthealtag
2020-05-12 16:27:49
Jo nuk jam ëngjëll pa faj
Kam dhe një faj
Por ti thjesht më pranon
për atë që jam
thealtagthealtag
2019-01-21 10:30:05
Me heshtje më dënon
Dhe ditët duken netë
Kur si një lamtumirë
më përqafon
thealtagthealtag
2018-11-12 18:04:48
Dhe në parajsë, dhe në parajsë
Do të vi me një frymë ty të kërkoj
Dhe në parajsë, dhe në parajsë
Do ti bind t'më lejojnë të takoj
thealtagthealtag
2018-11-11 08:19:00
Ti më plotëson
Ti më përmirëson
Përjetësinë me ty e jetoj
Një jetë nuk më mjafton
thealtagthealtag
2018-11-02 17:26:38
E bardhë apo e zezë ti?
Ëngjëll apo djall?
Mendja të largon
Por zemra ka shumë mall
thealtagthealtag
2018-10-15 09:54:11
Ti s'e di përse
S’ka një tjetër zemër
S'ka më qiell pa re,
Ti s'e di përse...
thealtagthealtag
2018-10-14 16:47:19
I never should've left
burn it all down
miss you so much
I'm all tired out
thealtagthealtag
2018-07-25 20:02:50
Si meteor, meteor, meteor bie
thealtagthealtag
2018-07-17 15:59:18
Ti je si dielli,
te jep jete pastaj
te djeg ngadale
Ti je si deti,
te freskon por etjen nuk ta ndal
thealtagthealtag
2018-07-09 09:41:25
Dua ty të ndjej
Dua ty të gjej
Unë ty të ndjej
Në çdo pikë të ndjej
thealtagthealtag
2018-06-07 15:13:39
Ma rrembeve zemren
vetem me nje fjale
thealtagthealtag
2018-05-01 07:51:46
Burn it all down.
thealtagthealtag
2018-05-01 07:50:58
I never should've left.
thealtagthealtag
2018-02-28 20:56:59
Nuk kam asnje re, dielli pervelon
Buzet me jane thare, ti vetem me sheron
thealtagthealtag
2018-01-31 17:45:53
Më thuaj një fjalë
Të lutem, hiqma sysh kët mjegull
Mes syve të tu, e kam humbur yllin tim
{{ page + 1 }}/{{ pages }}