>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ndoshta neser un sjam gjall
Ndoshta qyqja knon mbi varr
Ndoshta dhe ti m'kerkon me mall
E na takoft i madhi Zooot
Do te trregoj ne at booot
Sa kam derdhur loot
thealtagthealtag
2019-04-24 14:45:30
Kam harruar ta ngushëlloj
Zemrën time në këtë natë
Sonte vetëm ta uroj
T'kisha pas dhe unë pak fat
thealtagthealtag
2019-04-22 16:23:01
Thonë kur dashuron
Fort rreh zemra
Ndriçojnë sytë
Sa përfundon
Fillon e vuan
Vetmia të mbytë
thealtagthealtag
2019-02-02 07:17:30
Më ka lodhur pluhri i rrugës
Ty duke t'kërku
Cila rrugē mund t'na
bashkojë prapë ty edhe mu
thealtagthealtag
2017-02-06 12:37:31
Jep dorëheqje, mos prano
Të thuash po, kur nuk e do
Jep dorëheqje, mos nënshkruj
Mos e bo veten me vujt
{{ page + 1 }}/{{ pages }}