>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-02-12 00:25:03
Shkruajeni në zemrën tuaj që çdo ditë është dita më e mirë në vit.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Sa shumë nga jeta e njeriut është humbur në prite.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Paratë shpesh kushtojnë shumë
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Mosha e një gruaja nuk ka rëndësi. Interpretimet më të bukura janë luajtur nga violinat më të vjetra.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Dhuna nuk është fuqi, por mungesë e fuqisë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Arsyeja e përtacisë dhe krimit është shtyja e shpresave tona. Ndërsa presim, ne argëtojmë kohën me shaka, me gjumë, me të ngrënë, dhe me krime.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Vlera e parasë varet nga inteligjenca e atij që e përdor.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Vitet na mësojmë gjëra që ditët s’i kanë njohur kurrë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Vetëm kush bindet ka të drejtë të udhëheqë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të kesh sukses do të thotë ta lësh botën pak më të mirë nga sa e ke gjetur.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të kesh orët e mbushura, kjo është lumturia.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të gjitha idetë e mia më të mira më janë vjedhur nga paraardhësit.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të besosh do të thotë të pranosh pohimet e zemrës.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shteti ekziston për të krijuar njerëz të zgjuar, dhe me krijimin e njerëzve të zgjuar shteti zhduket.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shpërblimi i vetëm i virtytit është virtyti.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shmangia e ekzagjerimeve është një prej rregullave të mirësjelljes.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shkruaje në zemrën tënde që secila ditë është dita më e mirë e vitit. Askush nuk e ka mësuar diçka si duhet, derisa të mos ketë kuptuar se secila ditë është dita e gjykimit universal.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Shijimi intelektual i jetës nuk zëvendëson aktivitetin fizik.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Sado që të shëtisim botën në kërkim të bukurisë, nëse atë nuk e mbartim brenda vetes, nuk do ta gjejmë dot askund.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Raca njerëzore do të shuhet për tepri qytetërimi.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}