>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ajo po m'don mu mas veti,
djal ma t'mir nona s'e bon!
Normal qe i madh o buxheti,
do po na vijn do po na shkojn
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Aman, luje dhe pak
Mos mi bjer telit
Se sonte kom dal
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Krejt fishekzjarre
Poshtë dritës s'hanës
Nuk kom nge pri pares
Për to bona edhe vrasës
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Xhiro me shok n'bllok
Team, pare, shoqni
Sexy, coco krejt kto e pin
E din, krejt bossa n'tavolin
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Zig Zag
Shum apo pak
Po na vijn femrat
ma t'mira n'club
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Zig Zag
Luje dhe pak
Mos ma luj bllofin
Kur vet ke me dal
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Zig Zag
Zhurma për nat
Po folin
Le t'folin
Po gazi o gaz
thealtagthealtag
2021-01-12 11:33:13
Shqipet gjykohen me nene
Krejtve liri jasht asaj dere
Narkotik femra me vete
E thirri G se o gangstere
thealtagthealtag
2021-01-12 08:08:47
Hajde, mirsetvish
knej nga Tirona!
Do mu bo armik?
Përfundon n'parking
E merr vesh krejt bota
thealtagthealtag
2020-12-26 09:39:01
Krejt bossa n'tavolin
Ajo po m'don mu mas veti
Djal ma t'mir nona s'e bon
Normal që i madh o buxheti
thealtagthealtag
2020-12-24 12:41:29
M'ki harru?
A m'ki harru?
Harru, harru
thealtagthealtag
2020-12-23 09:52:12
Munesh me ardh me ne,
zemer a s'pe sheh?
Ca bon sikur sem njeh?
thealtagthealtag
2020-12-21 18:19:45
She's a beaty
Vesh Kenzo
E do lluksin
E benzon
thealtagthealtag
2020-12-21 18:08:48
E thirri G se o gangstere
Adrenalin je me neve
Menova miss, m'doli modele
Po ja vej pikën ksaj teme
Tani po vi, keni vemendje
thealtagthealtag
2020-12-18 09:46:02
Pesha, pesha t'ron
Tu bo lek me telefon
Milano, Paris, London
Femra don Louis Vuitton
thealtagthealtag
2020-12-17 08:47:29
Kapuça n'kok
Kshu ka lezet
Çuna me lek
Goca me lek
Jeta bixhoz
Sikur Roulette
thealtagthealtag
2020-12-17 08:45:48
Mos u garip
Kur kom rrezik
Shoki hedh Tritola
S'po na duhet blind
thealtagthealtag
2020-12-16 11:06:57
Kurr s'kena lujt
Vim me dhun
Kshu e dun
Thirrna tortur
thealtagthealtag
2020-12-15 10:06:05
K.P.T Gang!
Thirri ti krejt!
thealtagthealtag
2020-12-04 07:58:13
Kejtve ju nxjerr
jashtë loje
Se nuk keni
pikë përvoje
{{ page + 1 }}/{{ pages }}