>
THENIESHQIP
Thënie Për Babain
thealtagthealtag
2024-06-19 14:22:45
Babai është trungu i familjes, pa të cilin themelet e shtëpisë do rrënoheshin nga tërmeti më i vogël.
thealtagthealtag
2022-09-01 06:56:58
Baballart rrallë lot derdhin, Tera në grykë ata mbledhin. Loti tyre vjen si ëndrrë vajza nuse djali dhëndërr.
thealtagthealtag
2022-03-10 10:48:40
Ka fëmijë që nuk mendojnë për prinderit e tyre, por nuk ka prinder që të mos mendojë për fëmijēt e vet!
thealtagthealtag
2022-02-23 23:09:01
Të vetmit krahë mashkulli që nuk të duan me interes, janë vetëm krahët e “BABËS“.
thealtagthealtag
2021-11-20 01:30:24
Duaji prinderit e tu dhe kujdesu me dashuri për ta. Mos u anko asnjëherë për gjëra që prinderit e tu nuk kanë mundur të ti japin!
thealtagthealtag
2021-08-20 19:10:21
Sakrificat që bën një baba për vajzën e tij, nuk mund t'i bëjë kurrë një "Princ i Kaltër" (Të paktën jo me të njëjtën pastërti dhe vërtetësi).
thealtagthealtag
2021-07-07 19:09:22
Kur ndjen se ke mungese mbështetjeje, ku shkon mendja diku tjetër, përveç tek babai?
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Në fillim fëmijët i duan verbërisht prindërit, pastaj fillojnë t’i kritikojnë, ndërsa ndonjëherë bile u kërkojnë edhe falje.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Kam mësuar se kur një i porsalindur shtrëngon për herë të parë gishtin e babait në grushtin e tij të vogël, e ka mbërthyer përgjithmonë.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}