>
THENIESHQIP
Thënie Për Kosovën
thealtagthealtag
2022-04-14 16:11:37
Largimi i të rinjve nga Kosova është rezultat i dështimit të qeverive.
thealtagthealtag
2021-03-31 09:44:00
Nëse nuk të mjafton ngjyrë dhe letër për të shkruar diçka me vlerë, ajo është lufta e lavdishme e UÇK-së.
thealtagthealtag
2021-02-12 01:22:10
Me nder përfaqësova traditat Shqiptare dhe lobova përmes këngës për ëndrrën e Kosovës së Pavarur.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}