>
THENIESHQIP
Thënie Për Pranverën
thealtagthealtag
2022-05-04 07:47:33
Maj'i lules, Maj'i diellit, Maj'i flladit, Maj'i detit Dimër, çdo me akullnajë? Të ishe i tëri MAJ?!
thealtagthealtag
2021-10-19 15:31:13
Jo çdo lule çel në pranverë.
thealtagthealtag
2021-07-02 18:27:21
Me nje lule s'do te thote do te lulezoje e gjithe kjo bote, duhen shume lule te tjera te lulezoje e te vije pranvera.
thealtagthealtag
2021-04-25 17:08:45
Asnje lule nuk i ngjan tjetres dhe secila mbath petkun e pranveres.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Një dallëndyshe nuk bën pranverë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Mund t'i këpusin të gjitha lulet, por s'e ndalin dot pranverën.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Dua të bëj me ty atë që bën pranvera me qershiat.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}