>
THENIESHQIP
Thënie Për Vendlindjen
thealtagthealtag
2021-10-28 15:37:40
Çfarë t'i them unë, Vlorës sime, Labërisë me ligjërime?! Me gjak shpirti pikë-pikë mpiks gjerdanin Poetik!
thealtagthealtag
2021-09-12 11:43:18
E dua vendin tim dhe kur ezani i Xhamisë e këmbana e Kishës ndëgjohen paralelisht.
thealtagthealtag
2021-07-28 11:05:06
O Sazan te kishe goje, edhe leter edhe boje, do t'shkruaje per Vloren time. Kushedi sesa vellime!
{{ page + 1 }}/{{ pages }}